Une tortue connue et une grenouille formidable...

Just idag är jag stark just idag mår jag bra.. Jag tänkte lyxa till denna kväll, som avslutning på en väldigt lyckosam 12:e maj 2008 med ett litet inlägg i min välbesökta höjdarblogg. haha! (Uppskatta ironin!)
Samma dag som jag satt i fönstret och lekte 1800-tal med min kära Agnès (ty vi filmade i sepia (brun-svart-vitt) med våra icke-uppfunna portabla lyxmobiler) samma dag som jag också gjode upptäckten att den rödhårige Bolibompa-programledaren cyklade förbi på gatan och också konstaterade att han var gift ty han hade en ring på fingret i TV-rutan; Den dagen gjordes också en väldigt älskvärd roande upptäckt: Min kära favorit, ELVIS, Den avdankade ölmagade gröna sköldpaddan i Metro är precis som jag kommer bli när jag blir VUXEN! Se och njut av denna revolutionerade upptäckt:www.metro.se/se/noje/serier
Nu är det bevisat, barnprogram är älskat även av kända sköldpaddor, alltså måste det vara otroligt glammigt att kunna alla repliker i barnfilmer utantill! Sanna mina ord!
Tänk det ni...
Dags att börja trappa upp barnfilmskunskapen.

Sedan ett litet minne från notre voyage extraordinaire!  Nice tu me manques!

image2

Vous avez fait mon jour! Merci beaucoup! À bientôt?

BON NUIT la Suède ***

Tillsammans är man mindre ensam..

Vänner är guld. Vänner är meningen med livet. Vänner är de som får dig att vilja ta det stora steget att lämna din mjuka säng en grå måndagmorgon för att man vet att deras närvaro, deras skratt och deras värme kommer förvandla det gråa till något ljust och härligt underbart. Vänner förvandlar kyla till värme. Vänner får dig att le inombords och skratta för dig själv åt saker bara du förstår. Vänner vårdar ditt hjärta och lagar det när det är trasigt. Vänner finns alltid hos dig, långt bortom horisontens långa evighet eller en kort blinkning från din sida. Vänner stöttar dig i vått och torrt. Vänner ser egenskaper hos dig du aldrig vågat söka. Vänner ger dig stora varma mjuka kramar och säger: du är bra. Vänner tycker om dig när du känner dig obetydlig. Vänner lyssnar när du vill prata. Vänner skrattar åt ingenting. Vänner fäller tårar. Vänner räcker ut sina händer för att hjälpa dig på fötter. Vänner leder dig rätt när du är vilse. Vänner gör varje mil kortare, varje lyft lättare och varje hinder lätt att besegra. Vänner vet alltid svaret på kärlekens svåra frågor. Vänner är Nu. Vänner är Då. Vänner ger dig minnen. Vänner ger dig framtiden. Vänner gör varje dag unik. Vänner delar tystnaden med dig och njuter av att vara dig nära. Vänner skrattar hejdlöst. Vänner går inte att värdesätta. Vänner målar mörka orosmoln vita. Vänner är de skimrande varelserna som frågar hur du mår och väntar på svaret. Vänner är oförutsägbara. Vänner har osynliga röda band av mellan fingertopparna som sticker dig med tanken när du känner dig som den ensammaste människan i världen. Vänner är det simtag som räddar dig från att drunkna. Vänner räddar liv.
TACK för att ni finns mina vingar av stål, mina facklor i mörkret!

Idag har det varit en underbart solig dag i Stockholm. Idag skulle vi plugga på Glaucus. Idag misslyckades vi. Idag tog vi vara på de små tillfällena. Idag myste vi tillsammans. Idag strosade vi genom stan. Idag uppskattade vi det lilla. Idag gjorde vi allt och ingenting. Idag levde vi tillsammans...
Hej då 8 Maj 2008.

Jag läste en mycket beundransvärd kvinnas blogg igår och hon fick mitt lilla hjärta att dunka fortare, hårdare och rödare - av kärlek!
Agnès Ahlsén. Du lyser, du skiner, du strålar. Den värme du ger mig värmer mer än den starka solen i Nice. Jag är otroligt lycklig som funnit dig. Jag kan inte säga det med ord. Du är helt enkelt Obeskrivlig!

Sedan hade jag tänkt vara mindre djup och egentligen lägga in något annat klockrent roligt. Men jag känner att det får bli morgondagens roliga. Eller dagens.. För nu är klockan 00:06.

Bon Nuit

http//:hejaagnes.blogg.se


RSS 2.0