Tillbaks på ruta ett..

Hej grupptryck! :)
Nu är jag här..igen, fast med en annan adress och en förhoppningsvis mer uppskattad sida. Fast egentligen ska man väl inte bry sig om om någon läser, utan man "skriver ju bara för sin egen skull". Grattis till dem som faktiskt tror på att det stämmer in på dem. Jag själv blir uttråkad av mitt alterego.. Socialt umgänge ja tack! Vi får se hur länge detta varar..

Så vad har nu en Beata hittat på en halvgrå februaridag som denna? Jo, hon vaknade (onödigt tidigt) vid 8.30-snåret och åt dagens bästa måltid, Frukost. Sedan somnade hon faktiskt inte om, trots att det var fullt tillåtet att återvända till sängens välkomnande mjukhet, ty det var både lov och Söndag. Nej, ibland blir hon nästan rädd för sig själv.. Särskilt när hon natten innan inte fått mycket sömn utan konstiga känslor i magen och massor av tankar som flugit omkring i hennes arma huvud och hållit henne vaken. Hon var för trött för att göra något annat, men en smula för underlig för att kunna somna.
Och innan hon fortsätter skriva skall hon sluta tala om sig själv i tredje person.. Kan sluta med förvirring..Inte bra..

Eftermiddagen tillbringades med Hasch-Tove på Söder. Efter en liten promenad över Götgatsbacken hamnade vi på ett nyfunnet café, "SOFO" på Södermannagatan. Latte är en billig drog som jag är mycket förtjust i. Har nog hunnit samla in rätt mycket vuxenpoäng på det. När vi myst färdigt promenerade vi lite till och jag fyndade armband för 5kr styck på H&M. kanske inte de allra vackraste jag sett, men det kändes som om fem kronor var rätt värt för lite fler experiment.. "Fyndade" två plagg på Monki för tjugo kronor styck häromveckan, därav ett par, ganska fula, gröna glansiga byxor som jag inte har en aning om jag kommer använda eller ej. Men jag tänkte att om man matchar rätt så kanske det funkar.. Eller inte. Man skall vara modig! 8D
Jag skulle gått på bio med min kära mor denna blåsiga kväll, men jag mådde lite underligt, så vi sköt upp det. Och  Nu sitter jag här och svamlar, arma mig, jag borde göra något vettigt, typ sova eller nåt, men jag är så otroligt busig så jag gör inte det. Vilket leder till att jag blir sugen på en gammal vän.. "Alfons Åberg". Han var alltid busig.. Och ganska dominant, stackars pappan fick ju agera springpojk och hämta pottor och leta lejon i garderober.. Ofta att man står upp på sängkanten och kissar ner i en potta som står 3 meter bort förresten.. Jag önskar jag också kunde göra det.. Länge Leve Super-Alfons! 

Jag har också hunnit få en till gammal vän på hjärnan, den låt som vår käre gamle sång-Micke i högstadiet förklarade handlade om kärlek och samliv. Så, nu tänkte jag göra ett allsångsförsök och dela med mig av Pensionärs-Porren:

"BÅTLÅT" - ROBERT BROBERG

Det var en båt som sa till en annan;
"va du va stilig. Vi borde borda varann,
gjorda för varann och köla lite grann,
som bara båtar kan."
Badda bam bam bam bam
Badda bam bam bam.

Andra båten sa;
"klart att jag vill va
med och kryssa.
Kyssa din stiliga för,
i en stillsam slör,
vi varann förför.
som bara båtar gör."
Badda bam ...

"Och när det blir lä
ja, då kan vi klä av oss seglen.
Ligga en stund vid en boj,
skepp o'hoj.
Gnida vår fernissa lite grann och fnissa,
kasta (t)ankar.
Bli lite vågade, ha lite skoj,
oj, oj, oj!"

"Och hur vi sedan få
en och kanske två egna små jollar,
jollrande efter på släp
i ett navelrep,
e en hemlighet,
som bara båtar vet."
Badda bam bam bam
Badda bam bam bam.

"Vi kan lägga till i äktenskapets hamn,
vid en brygga,
bygga ett båthus som vi kunde ligga i,
och tjära ner varann'
som bara båtar kan."
Badda bam bam bam
som bara båtar kan
badda bam dam bam bam
Hoppas ni inte får mardrömmar av den vågade texten.. haha
I natt är det OSCARSGALA så jag ska väl, försöka, ta igen lite sömn innan dess. Klockan två smäller det..
GOD NATT SVERIGE! ***image1

Nyfunnen pärla i södermalmsdjungeln..


Kommentarer
Postat av: Micke

Kul att du skaffat blogg brago:)
Som ddu märker är jag usel på att baka..kan inte ens göra färdig gjord sockerkaka
hare
Kram

2008-02-24 @ 22:50:30
URL: http://nicknamejara.blogg.se
Postat av: Lisa

välkommen till bloggvärlden kära du! detta ska firas med en hejdundrande dag i skolan imorgon! en vecka utan bego - hur har jag klarat mig?!!

2008-03-02 @ 20:15:52
URL: http://lisamedluggen.blogg.se
Postat av: Oskar

Sjukt imponerad :)Får läsa igenom allt imorgon när jag har tid ...men du har verkligen skriftens gåva ..ta vara på den :)

KRAMEN /Bror dins polare pär

2009-05-15 @ 00:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0