Avec des antioxidants...

ET DES VITAMINS!!!

Hör och häpna: Ryktet om de ack så älskvärda revolutionerande franska släktingarna till våra vanliga svenska läskeblask coca cola light har spridits som med vinden sedan jag och ma grande amie retournerade. Nu flyttar frankrike hit - PÅ BURK

Jag älskar't! Nu kan vi alltid minnas Agnie!

Hälsonyheter Hälsonyheterna presenteras i samarbete med Topphälsa

Coca-Cola Light Plus - En funktionell läsk?

I augusti kommer Coca-Colas nya drink med en frisk sommarsmak och intressanta ingredienser. Ett utmärkt, mer hälsosamt alternativ till vanlig läsk.

Av Emma V LarssonPublicerad2008-06-21 21:59

Coca-Cola hakar på trenden Functional Lifestyle och lanserar nu Coca-Cola Light Plus. Den nya drinken finns i två versioner: med vitaminer och grönt te.

I ren Functional Lifestyle-anda är inte den nya drinken endast en njutning för smaklökarna, utan fyller dessutom en funktion med ett nyttigt innehåll. Coca-Cola Light Plus Vitamins smakar lätt av citrus och innehåller B-vitaminer. Coca-Cola Light Plus Green Tea innehåller i sin tur extrakt av grönt te, rikt på antioxidanter.

Många produkter kryddas idag med Functional Lifestyles motto. Det handlar om produkter som ger dig njutning och samtidigt fyller en hälsosam funktion. Vatten berikat med C-vitamin är en väg att gå, en annan är en egen PT i mobilen. Coca-Cola är inte sena att följa samma hälsosamma väg. Den nya läsken är sockerfri, men innehåller emellertid sötningsmedlet Aspartam.

Näringsfysiologen Anki Sundin poängterar att läsken endast bör ses som ett alternativ till juice eller läsk.
- Coca-Cola Light Plus är ett kul och gott komplement till den läsk som finns idag men den ersätter inte frukt och grönt, förklarar hon.

 
källa: http://halsa.msn.se/kost/2008/06/19/coca-cola-light-plus-en-fu/ 


trop bien d'etre vrai!

Pas possible! Hourra!!Un moment toujours dans nos mémoires! <3<3

NICE me manques encore,, Beaucoup,,...

Bon Nuit**

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0